Yritystiedot OmaSeppo.fi

Ota käyttöön ilmaiseksi

OmaSeppo Oy

Suomessa on suuri määrä pieniä taloyhtiöitä (3-10 asunnon taloyhtiöt), joille isännöinti ammattimaisesti tehtynä ei asukkaiden kannalta ole taloudellista. Samoin yhä useammin isännöintiyritykset eivät ole kiinnostuneita tekemään pienelle taloyhtiölle edes tarjousta. Niissä on yleensä yhtä paljon hoitamista kuin isossa taloyhtiössä mutta työmäärää vastaava palkkio nousisi taloyhtiön maksukynnyksen yli. Tästä syystä monet pienet taloyhtiöt ovat jo valinneet omasta joukostaan ns. omaisännöitsijän.

Me OmaSeppo Oy:ssä haluamme palvella kustannustehokkaasti myös pieniä taloyhtiöitä. Tästä syystä avaamme lähiaikoina OmaSeppo -palvelun, jonka tarkoituksena on tukea ja helpottaa omaisännöitsijän työtä. Palvelun avulla kuka tahansa voi hoitaa pienen taloyhtiön isännöinnin, vaikkei omaisikaan kokemusta kirjanpidosta, vastikelaskelmista, viranomaisilmoituksista tai isännöitsijätodistusten teosta. Palvelumme auttaa kaikkien velvoitteiden hoidossa muistuttaen niistä sekä tarjoten tarkempia ohjeita. Tarvittaessa omaisännöitsijä saa täyden neuvontapalvelun kiinteistösihteeriltä tai kokeneelta isännöitsijältä.

Palvelu antaa kaikille taloyhtiön asukkaille katselumahdollisuuden taloyhtiön asioihin, jolloin tiedottaminen ja avoimuus parantaa yhteistä asumista taloyhtiössä. Palvelumme puitteissa omaisännöitsijä ei koskaan jää yksin!

Jouni Jääskeläinen
Toimitusjohtaja
OmaSeppo Oy